Yogales, maar dan lekker thuis

Evelien Koster


Heb je nog nooit aan yoga gedaan en wil je nu weleens weten wat het echt is? Of heb je weleens iets geprobeerd, maar lagen je medeyogi’s je niet, sprak de leraar je niet aan of vond je de stijl yoga maar niks? Of vond je de yogales juist wel leuk, maar lukte het je nooit om op tijd in de studio te zijn vanwege je drukke werk of de files?

Basics

In al die gevallen biedt Evy uitkomst. “Samen met Joachim en Marcel, mijn yogateachers, heb ik een Start2Yoga online cursus uitgewerkt waarbij je in 21 dagen de basics van yoga op een goede en toffe manier aanleert”, vertelt ze in een video op het online platform Yogametevy. “En als je die basics eenmaal onder de knie hebt, dan kun je je abonneren op volwaardige yogalessen die we maandelijks aanvullen.”

Veel verschillende lessen

Evy biedt je op haar online platform korte en langere lessen in verschillende stijlen. Nu al kun je lessen Anusara Yoga, Yin Yoga, Vinyasa Yoga en Yin Yang Yoga volgen en binnenkort komen daar onder andere zwangerschapsyoga en kinderyoga bij. Er zijn lessen voor absolute beginners, maar ook voor ervaren yogi’s, met begeleiding van ervaren yogadocenten.

Niet meer zonder je yogamat

“Het is als het ware als naar een fysieke yogastudio gaan waar je yogalessen volgt, alleen hoef je je voor deze vorm dus helemaal niet te verplaatsen en kun je het gewoon thuis doen wanneer je maar wilt”, vertelt Evy op de website. “Probeer het gewoon eens en voel zelf of het jouw ding is. Ik durf te wedden dat het je een goed gevoel zal geven en dat je binnen de kortste keren niet meer zonder je yogamat kan.”

Ook een boek

Heb jij niet genoeg aan een dagelijkse portie online yoga? Dan kun je ook het boek Yoga met Evy bestellen, met veel uitleg, foto’s en natuurlijk yogaoefeningen. Neem een kijkje op Yogametevy.com voor alle informatie of om je gelijk aan te melden voor jouw eerste online yogales.

Bronnen: Yogametevy.com en HLN.be

Foto: ShutterstockWebsite

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment