voor alle sporters en sportclubs van Nederland

Evelien Koster


www.sport.nl – vind de sportclub bij jou in de buurt 
Sport.nl is hét platform voor alle sporters in Nederland. Van fanatiekelingen tot mensen die af en toe sporten en van voetballers tot tennissers en zwemmers. Vol artikelen en tips. Sportclubs hebben hun eigen pagina en met de reviews die erop staan kies je makkelijk de sportclub die bij je past. 

Ben je sportclubbestuurder? Met het Sportprofiel log je ook in op:

www.clubprofiel.nl – zet jouw sportclub op de kaart 
Zorg dat alle bezoekers van Sport.nl ook jouw sportclub vinden: zet je club op de kaart. Dat doe je op clubprofiel.nl. Bovendien kan jouw sportclub dan ook meedoen aan landelijke campagnes zoals de Nationale Sportweek en de AH Sportactie.

www.nationalesportweek.nl – beleef en promoot sportplezier in heel Nederland 
Van 18 tot en met 27 september is de Nationale Sportweek. Een week waarin overal in het land de sport wordt gepromoot en er sportactiviteiten worden georganiseerd om mensen te laten ervaren hoe gezond en leuk sporten en bewegen is. Alle events en inspirerende sportverhalen vind je op de website. 

www.sport.nl/voorclubs – vind alles voor de sportclubbestuurder 
Sport.nl/voorclubs geeft je als sportclubbestuurder kennis, ondersteuning en handige informatie om je sportclub succesvol te runnen. Met actueel nieuws over bijvoorbeeld ledenwerving en een veilig sportklimaat. Altijd jouw sportclub up-to-date!

De extra’s van het Sportprofiel 
– Je gegevens zijn alvast ingevuld als je een sport of sportclub bij jou in de buurt wilt zoeken, sportactiviteiten wilt boeken en mee wilt doen aan acties. 
– Je hebt altijd een overzicht van jouw voorkeuren en sportieve interesses en op basis van die gegevens ontvang je persoonlijke en relevante informatie. 
– Je bent altijd als eerste op de hoogte van leuke (sport)acties zoals abonnementen op sporttijdschriften, sportevent-tickets en rondleidingen op topsportcentrum Papendal. 

Jouw eigen Sportprofiel 
Registreren gaat nog sneller dan Dafne Schippers op de 200 meter! 
Maak een Sportprofiel-account aan of log direct in met je Twitter-account of Facebook-account. 

1. Ga naar de registratie-pagina van Sportprofiel. 
2. Vul de gevraagde velden in. 
3. Kies zelf een wachtwoord. 
4. Klik op de knop Registreer en klaar ben je.

PS benieuwd naar de topsporters van ons land? Op teamnl.org staat al het nieuws over de Nederlandse topsporters verzameld. Hier volg je teams en atleten en moedig je ze aan naar hun volgende overwinning. Extra makkelijk: je logt op TeamNL in met de accountgegevens van je Sportprofiel!

Dit initiatief van NOC*NSF, sportbonden, gemeentes en andere sportieve organisatie is voor iedereen die wil genieten van een actievere levensstijl. Samen sportplezier beleven vinden we erg belangrijk! Heb je een vraag aan NOC*NSF stuur dan je vraag naar [email protected] dan zorgen we dat jouw vraag op de juiste plek terecht komt.

Wil je meer informatie over het opslaan van jouw gegevens of hoe we daarmee omgaan? Lees dan hier de privacyverklaringWebsite

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment