Vier zaterdag de Dag van de Watersport!

Evelien Koster


Meer dan honderd verenigingen doen mee aan de Dag van de Watersport, allemaal op hun eigen manier. “We hebben al veel leuke programma’s mogen ontvangen”, vertelt Maurice Leeser, directeur van het Watersportverbond. “De activiteiten variëren van het organiseren van clinics, puzzeltochten en rondleidingen tot sfeerimpressies en demonstraties. Het is gaaf om te zien dat iedereen zich zo inzet om er een succesvolle en leuke dag van te maken en dat waarderen we enorm. Op die manier maakt Nederland kennis met de watersport.”

Ideaal watersportweer

De weergoden lijken de watersportfans zaterdag gunstig gezind. “De weersvoorspellingen zijn vooralsnog fantastisch: ruim 20 graden, windkracht 4 en de zon die schijnt”, zegt Maurice. “Kortom, ideaal watersportweer!” Heb je nog geen plannen voor aankomende zaterdag en ben je toe aan een mooi watersportavontuur? Kijk dan op watersporters.nl/dagvandewatersport om te zien wat er bij jou in de buurt te doen is. Roeibond KNRB heeft ook roeiverenigingen geattendeerd op de mogelijkheid om aan te haken bij de Dag van de Watersport. Zaterdag zijn er in elk geval bij Daventria uit Deventer activiteiten.

Maak kans op clinics

Wie jarig is trakteert. Dus geeft het Watersportverbond tijdens zijn jubileum ook cadeautjes. “Met als hoofdprijs clinics die jouw vereniging kan winnen”, vertelt Maurice. “Zo maak je nog kans op een zeil- en windsurfclinic van de Delta Lloyd Kernploeg of een kanoclinic van de enige echte Maarten Hermans. Wil je nog last minute kans maken op een van deze clinics? Bekijk deze acties op onze Facebookpagina of op watersporters.nl/dagvandewatersport.” Zaterdag worden de winnaars bekendgemaakt.

Mooiste momenten

Voor het delen van je mooiste momenten van de Dag van de Watersport gebruik je het mobiele nummer +316 21 33 41 30 (Whatsapp), het Facebookkanaal of Twitter en gebruik je de hashtags #DagvdWatersport #125jaar #zatikmaarophetwater. “Wij wensen iedereen een sportieve, maar vooral ook een heel gezellige Dag van de Watersport toe”, besluit Maurice.

Foto header: Shutterstock

Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment