Vandaag start de campagne Vind je club

Evelien Koster


Dagelijks vind je op Sport.nl actuele artikelen over sporten, trainen, voeding, materiaal, gezondheid en beleving. Je kunt er inmiddels 13.000 profielen van sportaanbieders vinden, van 25 sportbonden. Sport.nl is een initiatief van NOC*NSF en Lotto. De komende tijd hoor en zie je Sport.nl op veel plekken voorbijkomen: onder andere in De Telegraaf, op Radio 538 en met banners op verschillende websites.

Bij jou in de buurt

Al die Sport.nl-uitingen zijn onderdeel van de campagne ‘Vind de sportclub die bij je past’. Zodra je de website Sport.nl opent, kun je op het beginscherm het antwoord op twee vragen invullen: Welke sport wil je beoefenen en in welke plaats wil je dat doen? Sport.nl laat je vervolgens zien welke verenigingen bij jou in de buurt deze sport aanbieden.

Sportwijzer

Weet je nog niet welke sport het beste bij jou past? Dan staat Sport.nl voor je klaar met de Sportwijzer. Die Sportwijzer is net even anders dan andere sporttesten: hij kijkt niet alleen naar demografische kenmerken (leeftijd, geslacht) en sportgerelateerde kenmerken, maar ook naar lifestyle en interesses. Na het invullen van vijftien vragen krijg je het sportadvies dat bij jou past, plus ook nog een paar suggesties voor sporten waar je misschien niet meteen aan dacht.

Op de kaart

Staat jouw club nog niet op de kaart op Sport.nl? Dan wordt dat hoog tijd. Op de pagina Zet je club op de kaart kun je alle gegevens over jouw vereniging invullen. Als jouw club lid is van een sportbond die bij NOC*NSF is aangesloten, dan is een vermelding op Sport.nl gratis.Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment