Stoom je klaar voor de Tour met Start2Bike

Evelien Koster


Start2Bike zorgt ervoor dat je in vier weken een betere wielrenner of mountainbiker wordt. Binnenkort kun je deelnemen aan een speciale Tour de France-editie van deze succesvolle starterscursus.

Basisvaardigheden

Tijdens deze cursus leer je in vier bijeenkomsten onder begeleiding van een ervaren trainer de basisvaardigheden van het wielrennen. Beter remmen, schakelen, balanceren, strakke bochten maken, klimmen, dalen, in een peloton rijden: daar draai jij straks je hand niet meer voor om. Deelname kost slechts € 37,50. De inschrijving voor deze toureditie van Start2Bike is sinds 1 mei 2015 geopend.

Succes

Wielersportvereniging Tempo Soest organiseert Start2Bike alweer een aantal jaren. Met groot succes. De deelnemers zijn heel tevreden en de vereniging groeit. Sport.nl ging op bezoek en maakte het volgende filmpje.

Enthousiast geworden?

Hier op Sport.nl vind je meer informatie over Start2Bike. Om je in te schrijven voor de toureditie van Start2Bike kun je hier terecht. Meld je vandaag nog aan, dan ben jij straks helemaal klaar voor de Tour de France en kun je probleemloos meedoen aan de toerversie van deze bekendste wielerronde van de wereld op 28 juni.

Foto: ShutterstockWebsite

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment