Praten via je zwempak – voor alle sporters en sportclubs van Nederland

Evelien Koster


Powerskin Carbon-Flex Predator Limited Edition heet het revolutionaire zwempak. Het heeft een geïntegreerde chip waardoor je door simpelweg je smartphone voor het pak te houden direct toegang hebt tot allerlei informatie. Daarvoor moet je nog wel even de idOO app downloaden in de Google Play Store.

Interactie

Als je dat gedaan hebt, krijg je via je zwempak toegang tot exclusieve informatie en diensten van Arena, zoals advies over wat voor jou de juiste maat is voor je zwempak en hoe je het pak het beste kunt dragen en verzorgen. Extra gaaf is de mogelijkheid tot interactie met coaches, experts en kampioenen uit het Arena Elite Team, waarbij je hen vragen kunt stellen en om persoonlijk advies kunt vragen. Voor Nederland zijn Ranomi Kromowidjojo, Inge Dekker, Sharon van Rouwendaal en Ferry Weertman lid van dit team. 

Kampioenen liken

Daarnaast kun je je favoriete kampioenen liken en je eigen ‘Water Instinct’ delen door foto’s en quotes te posten, die gelijk op de pagina’s van Arena Water Instinct worden gedeeld. De Powerskin Carbon-Flex Predator Limited Edition met de geïntegreerde idOO technologie kost 279 euro voor de jammer (mannenzwemkleding) en 449 euro voor het vrouwenpak.

Bron: ZwemkroniekWebsite

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment