Nog 100 dagen tot Rio!

Evelien Koster


Daarvoor organiseert NOC*NSF samen met de gemeente Den Haag de Olympic Experience op het sportstrand van Den Haag/Scheveningen, een gaaf sportfestival voor iedereen die niet naar Rio de Janeiro kan, maar de Olympische Spelen wel op een bijzondere manier wil beleven. “Je kunt hier zelf sporten, sport beleven én sport kijken”, vertelt Romy Vooijs van NOC*NSF.

25 sporten

Ook de Olympic Experience Den Haag gaat over precies 100 dagen open. Van 6 tot en met 21 augustus vind je er elke dag volop entertainment, meer dan 25 sporten waar je aan mee kunt doen én live uitzendingen van de wedstrijden van TeamNL. Verschillende grote Nederlandse artiesten zullen optreden op het Scheveningse strand.

Beachvolleybal en basketbal

Inmiddels wordt steeds meer bekend over het programma van de Olympic Experience. “Er is bijvoorbeeld beachvolleybal en basketbal, maar je kunt ook karten, zeilen en surfen”, zegt Romy. “Ook worden er verschillende NK’s gehouden, in elk geval het NK beachkorfbal en het NK 3×3 basketbal. En er zijn natuurlijk grote schermen zodat je TeamNL kunt aanmoedigen.”

Unieke manier

Vanaf vandaag kun je via de website www.olympicexperience.nl je kaartjes kopen voor de Olympic Experience. Je bent er al bij voor 5 (kinderen) of 10 euro (volwassenen). Op de website wordt de komende tijd nog meer bekendgemaakt over het programma, maar Romy weet nu al dat je dit feest als ultieme sportfan niet wilt missen. “Rio wordt echt naar het sportstrand van Den Haag gehaald, waardoor je de Spelen op een unieke manier kunt beleven!”

TeamNL

Natuurlijk kun je Rio ook op andere manieren beleven. Via de website van TeamNL, het platform voor de echte Oranje fans, en via de TeamNL app op je smartphone, kun je alles volgen. Wil je op de hoogte blijven over het laatste nieuws, een seintje krijgen als een belangrijke wedstrijd begint, de resultaten bijhouden, je favoriete sporter aanmoedigen of feliciteren of meedoen aan winacties? Ga dan naar TeamNL en maak hier een account aan. Waarvoor je verder nog terechtkunt op TeamNL.org lees je hier. Alles weten, niks missen, belooft de site. Neem gauw een kijkje dus.

Foto: lazyllama / Shutterstock.comWebsite

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment