Nieuw platform voor lopers: Hardlopen.nl

Evelien Koster


Hardlopen.nl wil voor elke hardloper een inspirerende coach zijn: van beginnende tot gevorderde loper, van fitloper tot evenementenloper en van gezelligheidsloper tot prestatieloper. Loop je graag hard, dan vind je op Hardlopen.nl alle informatie die je op weg helpt.

Trainingstips en voedingsweetjes

Op de website lees je artikelen in verschillende categorieën, zoals trainingstips, voedingsweetjes, berichten over hardlopen en gezondheid en allerlei nuttige informatie over hardloopkleding en -gadgets. In de rubriek Kilometer(vr)eter komt regelmatig een hardloper aan het woord en aan het eind van de maand zetten we een aantal leuke loopevenementen voor de komende tijd in de spotlights.

undefined

Van club tot kalender

Loop je liever samen dan alleen? Op Hardlopen.nl vind je heel eenvoudig een club bij jou in de buurt waar je kunt trainen onder begeleiding van deskundige coaches. Op zoek naar een evenement bij jou in de buurt? Dat vind je in de hardloopkalender, het meest complete overzicht van hardloopevenementen in Nederland.

undefined

Hardloopapp

Sinds deze week is de betaversie van Hardlopen.nl online. Er wordt nog volop gewerkt aan het doorontwikkelen van de website, onder andere met het bouwen van een geweldige hardloopapp die gekoppeld is aan dit platform en die onder meer audiocoaching biedt, zodat je straks echt fijn en verantwoord kunt trainen. Neem dus een kijkje op Hardlopen.nl en houd het platform de komende tijd goed in de gaten!

 

Foto: ShutterstockWebsite

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment