Nationale Sportweek: deel wat je doet op Twitter

Evelien Koster


Zo is op Twitter te zien dat er vandaag in Lelystad een klimcursus was voor kinderen uit groep 6 tot en met 8, dat in Zwolle jong en oud veel plezier had tijdens een gezellige beweegmiddag en dat er in Asperen een leuke clinic floorball plaatsvond.

Badminton en schermen

Bij de badmintonvereniging in Lemmer sloeg het thema Ik neem je mee goed aan. Op een toernooi in het kader van de Nationale Sportweek kwamen veel kinderen af die een keer met racket en shuttle in de weer wilden. De gemeente Neerijnen organiseert verschillende naschoolse activiteiten tijdens de Nationale Sportweek. Kinderen maken in clinics kennis met schermen, karate en floorball.

Beachvolleybal battle

Een fitnesscentrum in Leiderdorp heeft juist oog voor de 50-plussers, met een speciale dag gevuld met een gezondheidscheck, een sportief circuit en een workshop yoga. En in het Limburgse Horst zitten ze ook niet stil: kinderen én leraren doen er vrijdag mee aan een beachvolleybal battle tussen scholen. Ook kunnen kinderen hun opa’s en oma’s coachen bij het leren van een nieuwe sport. 

Twitter ook mee!

Benieuwd wat er bij jou in de buurt gebeurt in de Nationale Sportweek? Check de hashtag #NSW15 op Twitter. En laat daar natuurlijk ook weten welke sportieve activiteit jij deze week onderneemt!

Foto: ShutterstockWebsite

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment