Meedoen aan de Paralympics is mijn volgende droom

Evelien Koster


De sportschietvereniging heeft me met open armen ontvangen én gezocht naar mogelijkheden om mij goed te kunnen laten schieten. Met zúlke goede resultaten dat ik door de bond werd uitgenodigd permanent op Papendal te komen trainen. Dat was de eerste droom die uitkwam. De volgende die ik hoop waar te maken, is meedoen aan de Paralympics.

Sport en bewegen heeft mij ontzettend veel mooie dingen gegeven. Uitdagingen aangaan, nieuwe vriendschappen sluiten, zelfstandig door het leven gaan en natuurlijk een goede gezondheid! Ik hoop dat ik dit nog heel lang mag doen.”

– Joep van Lankveld

Nederland wint met sporten en bewegen, lees ook andere inspirerende verhalen op NEDERLAND WINT: Iedere dag een inspirerend verhaal over sportbelevingWebsite

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment