Makkelijker doelen halen met vernieuwde Garmin-app

Evelien Koster


De app van Garmin bestond al langer, maar heeft nu een modern en kleurrijk ontwerp gekregen met een grafische interface die je zelf kunt instellen op basis van je persoonlijke voorkeuren. Daarmee wordt het halen van je doelen en het delen van mijlpalen nog makkelijker. Of je nu aan het trainen bent voor een marathon, je golfprestaties wilt verbeteren of simpelweg meer wilt bewegen door vaker te wandelen in plaats van de auto te pakken, de intuïtieve app laat precies zien hoe je ervoor staat.

App weet alles

Hoeveel uren heb je geslapen, hoeveel daarvan waren diepe slaap en hoeveel lichte slaap, hoeveel calorieën heb je met je training verbrand en hoeveel heb je er vandaag binnengekregen, hoeveel sportieve activiteiten heb je ondernomen: al die persoonlijke gegevens houdt de app voor je bij. Op een ranglijst kun je zien hoe goed jij het doet ten opzichte van je vrienden of familieleden. Het is zelfs mogelijk om anderen realtime jouw training mee te laten beleven dankzij Live Track.

Wie maakt de meeste stappen?

De app helpt je ook om je sportprestaties te delen op sociale media. Een leuke uitdaging is de mogelijkheid om het tegen andere Garmin Connect-gebruikers op te nemen in het maken van zo veel mogelijk stappen per week. De app deelt je daarbij in een groep in met andere gebruikers die gemiddeld evenveel stappen per week lopen als jij, zodat je gelijkwaardige tegenstanders hebt.

Downloaden

De Garmin Connect Mobile-app is te downloaden via Google Play en in de App Store.

  undefined undefined 

undefined undefined

Foto header: Shutterstock

Screenshots: Garmin Connect MobileWebsite

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment