KNLTB ClubApp: matchmaker in tennis

Evelien Koster


Afgelopen week lanceerde tennisbond KNLTB zijn nieuwste paradepaardje: de KNLTB ClubApp. Daarmee kunnen zo’n 600.000 leden op een laagdrempelige manier met elkaar communiceren. Vijf clubs krijgen de primeur. De komende maanden volgen nog 250 clubs.

“Het vinden van een tennispartner van ongeveer dezelfde leeftijd en van gelijk niveau kan soms lastig zijn. Met een soort Tennistinder binnen de app los je dit probleem op een leuke manier op”, zegt Erik Poel, Algemeen Directeur van de KNLTB.

Voordelen

Maar daar blijft het niet bij. Speel je bij een club die kiest voor de KNLTB ClubApp, dan kun je profiteren van nog meer voordelen. Via de app is het bijvoorbeeld mogelijk om op je werk of vanuit huis alvast de beschikbaarheid van de banen te checken en deze eenvoudig te reserveren. Nooit meer tevergeefs op de fiets naar de tennisbaan, om er ter plaatse achter te komen dat je lang niet de enige was met dit idee. Gemak dient de mens!

Binding met leden versterken

Tennisverenigingen kunnen met de app de binding met hun leden versterken en vergroten de betrokkenheid van leden bij alles wat er op de club gebeurt. De app maakt het mogelijk om een mobiele laddercompetitie op te zetten, clubsponsors een plek te geven en pushberichten te versturen naar leden.

“De KNLTB ClubApp is een fantastische oplossing waarmee verenigingen veel makkelijker en efficiënter met hun leden kunnen communiceren”, aldus Poel.

undefined

Toekomst

In de toekomst wordt de app verder uitgebreid met interessante functionaliteiten voor verenigingen en leden, zoals het bekijken en invoeren van uitslagen en het inschrijven voor toernooien. De KNLTB ClubApp is voor iedereen te downloaden in de App Store. Binnen enkele dagen is hij ook te vinden in de Play Store. Kijk voor meer informatie over de KNLTB ClubApp op Knltb.club.

https://www.youtube.com/watch?v=nHJCwWx7yvc 

 

Bron: KNLTB

Foto: KNLTBWebsite

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment