Het mooiste moment is als cursisten hun eigen kracht ervaren

Evelien Koster


“Bij mijn eerste stage in een asielzoekerscentrum merkte ik al hoe blij mensen van mijn les werden. Elke dag is er wel zo’n mooi moment tijdens mijn werk waarop iemand vol verbazing en trots zijn eigen kracht ervaart. Daar doe ik het voor.

Veel sporten gaan uit van fysieke kracht. Bij mij is dit een combinatie van fysieke en mentale kracht. En leg ik vooral nadruk op persoonlijke groei. Zodat mijn cursisten niet alleen nee leren zeggen, maar ook hun eigen kracht gaan ervaren. Daar hebben ze hun hele leven iets aan.”

– Caroline –

Nederland wint met sporten en bewegen, lees ook andere inspirerende verhalen op NEDERLAND WINT: Iedere dag een inspirerend verhaal over sportbeleving

 Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment