Gave competitie voor filmmakers rond EK Atletiek

Evelien Koster


In aanloop naar het EK begin juli vindt namelijk de 6×6 Atletiek 2016 Filmcompetitie plaats. Hiervoor worden zes startende filmmakers gezocht die de kans krijgen om het verhaal van zes Nederlandse topatleten, onder wie Gregory Sedoc en Eelco Sintnicolaas, uniek in beeld te brengen. Wat drijft hen, wat houdt hen in beweging en gefocust op weg naar het EK Atletiek 2016? 

Gedreven

Lijkt jou dat wat? Dan wordt niet alleen van je verwacht dat je talentvol, onderscheidend en inspirerend bent, maar ook dat je net zo gedreven bent als de topatleten zijn in hun voorbereiding op het EK.

Meld je snel aan

Wees er snel bij, want uit de aanmeldingen selecteert een professionele jury op 5 maart al zes teams van twee. Zij krijgen een serieus budget om hun pitch te realiseren. Hiervoor krijgen zij twee weken de tijd. Bekijk hier de teaser met Gregory Sedoc van de Filmcompetitie:

 

Première

De films van de teams gaan honderd dagen voor de start van het EK tijdens een speciaal event in première. Daarna mag het publiek samen met de jury de winnaar bepalen. De prijs voor het winnende team is niet alleen eeuwige roem, maar ook een VIP-arrangement tijdens het EK Atletiek 2016.

Informatie

Aanmelden voor de Filmcompetitie kan tot 4 maart via de website van het EK Atletiek 2016. Hier vind je ook alle overige informatie over de competitie en lees je welke andere atleten er meedoen.Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment