Finding Dory Zwemweken: zwemplezier én gratis knuffels

Evelien Koster


Sportfondsen en The Walt Disney Company zijn een unieke samenwerking aangegaan, waarbij Sportfondsen gebruik kan maken van het merk Finding Dory. Hieruit zijn de Finding Dory Zwemweken ontstaan. In liefst 53 openbare zwembaden, waaronder een groot aantal Sportfondsenbaden, komende vissen uit de bekende Disneyfilm terug in verschillende uitingen. Zo worden er diverse spellen georganiseerd en spaar je met het zwembadbezoek stempels voor gratis Finding Dory-knuffels. Zo beleef je ook ná het zwemmen plezier aan de speciale zwemweken deze zomer.

Ideaal gezinsuitje

Het initiatief maakt een bezoek aan het zwembad het ideale dagje uit voor het hele gezin. En er is bij jou in buurt vast een zwembad dat meedoet aan het thema. Behalve dat je veel plezier beleeft aan een dagje in het zwembad, is het ook nog eens goed voor je lichaam. Vandaar dat Disney en Sportfondsen elkaar hebben gevonden. Beide vinden een gezonde dienstverlening belangrijk.

Finding Dory

Finding Dory is het lang verwachte vervolg op de Oscar-winnende film Finding Nemo. Het openingsweekend van deze film van Walt Disney en Pixar leverde in de VS al een record aantal bezoekers op; nog nooit brachten zo veel mensen in de eerste dagen een bezoek aan een animatiefilm. De première van Finding Dory in de Nederlandse bioscopen was op 29 juni 2016.

undefined

‘Zwemmory’

Om alvast in de sfeer van Finding Dory te komen heeft Sportfondsen een speciale site ingericht. Hier kun je terecht voor de ‘Zwemmory game’, kleurplaten en voorproefjes van de film. Ook vind je er een overzicht met de deelnemende zwembaden. Bekijk hier de website. Weer of geen weer; jij vermaakt je deze zomer met Finding Dory!

Foto’s: The Walt Disney CompanyWebsite

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment