Doe mee met de Koningsmatch

Evelien Koster


Koningsmatch, een sportieve en feestelijke match
Meer dan 50 procent van de basisscholen geeft aan dat zij geïnteresseerd zijn in een clinic van een sportvereniging op de Koningssportdag. Sportverenigingen die een clinic willen geven, kunnen zich aanmelden via www.koningsspelen.nl/koningsmatch.

Basisscholen kunnen vervolgens in de database van de Koningsspelen eenvoudig zien welke sportaanbieders in hun buurt meedoen. Met één klik kan de basisschool een match – oftewel het contact leggen – maken. Het is vervolgens aan de sportvereniging en de school om er samen een geweldige, sportieve dag van te maken op de 21e.

“Uiteraard juichen wij het toe dat zoveel mogelijk kinderen deze dag in beweging komen en samen een plezierige en sportieve dag beleven”, reageert Erik Lenselink, hoofd Sportparticipatie bij NOC*NSF. “De Koningsmatch biedt ook kansen voor sportclubs. Het is een goede gelegenheid om sporten onder de aandacht te brengen van een jonge doelgroep en wellicht nieuwe leden te werven. Ook kan de club hiermee een goede relatie opbouwen met de betrokken scholen. Door mee te werken aan dit soort initiatieven laat de club bovendien aan de gemeente zien dat de club ook maatschappelijk van betekenis is.”

Vragen
Heeft u vragen of opmerkingen over de Koningsmatch? Neem dan contact op met de organisatie van de Koningsspelen via [email protected].

Volg ons op social media
Volg de Koningsspelen op social media voor het laatste nieuws en andere zaken over de Koningsspelen en de Koningsmatch!

F: www.facebook.com/koningsspelen
T: www.twitter.com/koningsspelen
I: www.instagram.com/koningsspelen

Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment