Doe mee aan het Fit for Summer event

Evelien Koster


Tijdens het Fit for Summer event onderga je de ultieme vuurproef: ben jij in fighting shape voor de zomer? Na een warming-up onder leiding van Marc Udo krijg je drie sportieve clinics van vijftig minuten voor je kiezen. Bij je aanmelding op de website van Women’s Health kun je de sport van je voorkeur aangeven: (hot) yoga, krachttraining, tennis, boksen of wielrennen.

Verrassing!

Maar er is ook een verrassingselement, want op de dag zelf hoor je pas welke overige twee clinics er voor jou op het programma staan. Dat kunnen behalve de al genoemde sporten ook spinning, vinyasa yoga, tabata of bootcamp zijn. Ben je geen bloedfanatieke sporter of ben je ingedeeld bij een sport die je niet zo goed kent? Geen zorgen! Tijdens elke clinic is er veel aandacht voor een goede techniek en de funfactor van sporten staat centraal.

Gezonde smoothies en bodycheck

Naast sporten en zweten is er tijdens het Fit for Summer event ook alle ruimte voor relaxen en inspiratie opdoen. Dat kan in het Fit for Summer Basecamp, met onder meer gezonde smoothies, een Technogym testgym en een bodycheck op basis van bioresonantie. Ook de experts van Women’s Health zijn hier te vinden om antwoord te geven op al je vragen over voeding, fitness, beauty en gezondheid.

Picknick

Rond het middaguur worden in het Amsterdamse Bos de picknickkleedjes uitgespreid voor een gezonde biologische lunch. Vanaf 16.00 uur wordt de dag afgesloten met een borrel en de muziek van dj Maria Helena. Als beloning voor je sportieve inspanning ga je naar huis met het label ‘fit for summer’ en een leuke goodiebag.

Aanmelden

Het Fit for Summer event op zaterdag 30 mei begint om 11.00 uur. Aanmelden kan via www.womenshealthmag.nl/fitforsummer. Een kaartje kost 32,50 euro. Ben je abonnee van Women’s Health, dan betaal je 25 euro.

Foto: ShutterstockWebsite

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment